De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Omdat we regelmatig met een flink aantal Utrechtse scholen samenwerken om kinderen in aanraking te laten komen met fijne boeken, willen we de scholen vragen hun waardering voor ons assortiment, onze deskundigheid en service met de ouders van hun leerlingen te delen. We zouden het leuk vinden als jullie, bijvoorbeeld door flyers uit te delen van ons programma voor de Kinderboekenweek, ouders op ons bestaan attent te willen maken (voor zover ze dat nog niet zijn natuurlijk!) Daar stellen we natuurlijk graag wat tegenover:

Bonnetjesspaaractie tijdens de Kinderboekenweek 2020

Scholen kunnen  kassabonnen verzamelen van aankopen die ouders en kinderen doen tijdens de Kinderboekenweek in De Utrechtse Kinderboekwinkel en zo sparen voor nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek. En extra leuk dit jaar: bij ons duurt de Kinderboekenweek dit jaar een hele maand, van 30 september t/m 31 oktober!

  • Ouders en kinderen die tijdens de Kinderboekenweek een boek kopen bij De Utrechtse Kinderboekwinkel, leveren de kassabonnen op school in.
  • De school verzamelt de kassabonnen.
  • Na de Kinderboekenweek levert de school de verzamelde kassabonnen in bij De Utrechtse Kinderboekwinkel.
  • Wij tellen de kassabonnen op en schrijven op naam van de school een waardebon uit t.w.v. 20% van het totaalbedrag aan kassabonnen, te besteden aan kinderboeken.
  • De school mag t/m 23 december 2020 met de waardebon voor 20% van het totale kassabonnenbedrag nieuwe kinderboeken in De Utrechtse Kinderboekwinkel komen uitzoeken.
  • De actie geldt alleen bij aankoop van boeken.
  • De actie geldt alleen voor consumentenaankopen in de winkel (zakelijke aankopen of aanschaf voor de schoolbibliotheek tellen niet mee, net zo min als aankopen via onze webwinkel).
  • Het maximale bonbedrag per kassabon dat meetelt voor deze actie is € 150,-

Voor meer informatie over deze actie (of bij andere vragen), mail naar: info@kinderboekwinkelutrecht.nl 

 
Zilveren Griffels en Penselen 2020

Deze boeken werden bekroond met een Zilveren Griffel en/of een Zilveren Penseel 2020. Als de Kinderboekenweek begint, horen we welk boek de Gouden Griffel en welk boek het Gouden Penseel krijgt.