De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

De spoken van het stadhuis in onze kelder!

Datum: 04/06/2022
Tijd: 15:00 - 16:00

Ter gelegenheid van het grote feest 900 jaar Utrecht, dat deze maand losbarst, verschijnt het boek De spoken van het stadhuis en andere Utrechtse verhalen (9+)
Twintig auteurs die in en om Utrecht wonen, schreven een verhaal voor deze bundel. Ieder verhaal speelt op een bijzondere locatie in de stad. Bij iedere locatie is een korte toelichting geschreven waardoor je iets meer te weten komt over de betreffende plek.

Deze middag komt Koos Meinderts, de samensteller van het boek vertelt deze middag in onze werfkelder (ook een bijzondere Utrechtse locatie toch?!) over het boek. Annette Fienieg, die de illustraties voor het boek maakte, is ook bij. Er zijn wat auteurs aanwezig en er wordt natuurlijk ook voorgelezen!

2 juni is de officiële presentatie van het boek in het stadhuis. De burgemeester krijgt dan het eerste exemplaar overhandigd. Deze presentatie is voor een select gezelschap, dus hartstikke leuk dat Koos, Annette en een paar andere schrijvers 4 juni in onze kelder het boek nog eens komen vieren! Iedereen is welkom, wel graag even vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkelutrecht.nl

 
Utrechtse schrijvers

Het boek DE SPOKEN VAN HET STADHUIS staat vol met verhalen van Utrechtse auteurs. In onze winkel verkopen we graag de boeken van deze Utrechtse kanjers.