De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Game Helden feest!

Datum: 20/02/2022
Tijd: 14:30 - 16:30

Schrijver Marcel van Driel en illustrator Paco Vink komen op bezoek. Ze vieren samen met onze klanten dat het eerste deel van de serie Game Helden deze maand verschenen is.
Wil je een handtekening in jouw exemplaar van Game Helden tegen de monsters, kom dan vooral langs deze zondagmiddag!
Paco zet niet alleen zijn handtekening, maar maakt ook een tekeningetje erbij, speciaal voor jou.

En wil je net zo leren tekenen als Paco? Geef je dan op voor een mini-tekenworkshop. Paco leert je hoe je de blob Blaag tekent. Voor deze tekenles meld je je aan via: info@kinderboekwinkelutrecht.nl. Je krijgt dan van ons een berichtje hoe laat je deze middag bij de tekenles kan aanschuiven.

De serie Game Helden gaat over vier kinderen die samen de meest wilde avonturen beleven in de wereld van spannende computergames. De boeken zijn fraai geïllustreerd. De bladzijde met tekst worden af en toe afgewisseld met een kort stukje stripverhaal. Het zijn heel toegankelijke boeken die ook kinderen (7+) die misschien wat minder enthousiast over lezen zijn, zullen boeien.

Bekijk hier de trailer van Game Helden tegen de monsters.


Schrijver Marcel van Driel over dit boek: ‘Lezen moet LEUK zijn! in Game Helden zit alles wat ik geweldig vind: gamen, superhelden, monsters, robots en stripverhalen.’

 

 
Utrechtse schrijvers

Het boek DE SPOKEN VAN HET STADHUIS staat vol met verhalen van Utrechtse auteurs. In onze winkel verkopen we graag de boeken van deze Utrechtse kanjers.