De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Geef een boek cadeau

Datum: 11/02/2022 - 11/03/2022
Tijd: 00:00

In het kader van de actie ‘Geef een boek cadeau!’ ligt vanaf 11 februari Het Achterhuis van Anne Frank voor €2,99 te koop in de boekhandel. 

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Ieder jaar bundelen boekhandels en diverse partners hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek te kunnen aanbieden voor een klein bedrag. Op die manier wordt boekbezit haalbaar voor iedereen.

Omdat boekbezit en de gang naar de boekwinkel niet voor iedereen vanzelfsprekend is, houden we weer een inzamelactie in de winkel. Klanten kunnen Het Achterhuis bij ons aanschaffen en ook meteen in de winkel achterlaten als donatie. Voor de verspreiding van de gedoneerde boeken werken we dit jaar samen met Stichting Durf te Dromen. Stichting Durf te Dromen gaat ervan uit dat kinderen heel veel kunnen bereiken, als ze de kans daarvoor krijgen. Op twee locaties in de stad (in Overvecht en in Leidsche Rijn) worden kinderen begeleid bij hun huiswerk en het ontwikkelen van hun talenten.

Later dit jaar volgt de actie Geef een prentenboek cadeau met als actie-titel Ik zou wel een kindje lusten.

 
Utrechtse schrijvers

Het boek DE SPOKEN VAN HET STADHUIS staat vol met verhalen van Utrechtse auteurs. In onze winkel verkopen we graag de boeken van deze Utrechtse kanjers.