De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Geef een prentenboek cadeau! Heel Utrecht gaat voorlezen

Datum: 05/04/2019 - 20/04/2019
Tijd: Gehele dag

Het prentenboek Kikker is Kikker is in het kader van de actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ voor €2,00 te koop. Met zo’n leuke cadeauprijs moet het lukken om heel veel peuters en kleuters dit boek cadeau te doen!

Samen met de Utrechtse Voorleesalliantie* en Utrechtse boekwinkels gaan we er voor zorgen dat ook de kinderen uit gezinnen met een kleine beurs dit boek cadeau krijgen. Onze klanten kunnen daarbij helpen door in de winkel een (extra) exemplaar van het boek te kopen en dat achter te laten in de winkel. Deze gedoneerde exemplaren worden dan met behulp van ‘Taal doet meer’ en De Voedselbank Utrecht verspreid. Samen zorgen we er zo voor, dat alle kinderen in Utrecht voorgelezen kunnen worden uit het fijne boek Kikker is Kikker. #HeelUtrechtgaatvoorlezen.

*De Utrechtse Voorleesalliantie is een samenwerking tussen de Gemeente Utrecht, de drie grote schoolbesturen in de stad, Taal Doet Meer, Sardes, Spelenderwijs Utrecht en de Bibliotheek Utrecht. De Alliantie heeft als doel het (voor)lezen op scholen en in gezinnen te bevorderen.

Locatie
In de winkel