De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Je boek ophalen bij Koos Meinderts en Annette Fienieg (Tuindorp)

Datum: 07/10/2020
Tijd: 16:00 - 17:00

In Utrecht wonen veel kinderboekenmakers en deze maand kun je bij een aantal van hen langs om je vooraf bestelde boeken op te halen. Je ontmoet de schrijver (en/of de illustrator) en ziet op welke plek het boek geschreven werd. Uiteraard wordt het boek speciaal voor jou gesigneerd.

Koos Meinderts en Annette Fienieg wonen en werken in Tuindorp. Ze hebben daar een erg gezellig atelier, waar heel veel te zien is van hun werk, echt de moeite waard om langs te gaan.  Koos schrijft en Annette illustreert. Vaak werken ze samen, soms maken ze boeken met andere schrijvers en illustratoren. Af en toe werken ze met muzikanten samen en dat leverde een aantal fraai geïllustreerde boeken met vrolijke liedjes op.

Het werkt zo:

  1. geef je bestelling tijdig (liefst twee dagen voor de afspraak of eerder) aan ons door via e-mail of telefonisch;
  2. we sturen een betaalverzoek;
  3. je krijgt per e-mail een bevestiging en het adres waar Koos en Annette jou verwachten. Natuurlijk krijg je het Kinderboekenweekgeschenk cadeau bij je bestelling.

Klik hier om te zien welke boeken van Koos en Annette je kunt bestellen.

Je kunt alle woensdagen in oktober van 16.00 – 17.00 uur bij Koos & Annette terecht.

Check onze agenda om te zien bij welke schrijvers je nog meer langs kunt gaan deze maand.

Locatie
In de winkel

 
Zilveren Griffels en Penselen 2020

Deze boeken werden bekroond met een Zilveren Griffel en/of een Zilveren Penseel 2020. Als de Kinderboekenweek begint, horen we welk boek de Gouden Griffel en welk boek het Gouden Penseel krijgt.