De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Je boek ophalen bij Pim Lammers (Centrum)

Datum: 26/10/2020
Tijd: 16:00 - 17:00

In Utrecht wonen veel kinderboekenmakers en deze maand kun je bij een aantal van hen langs om je vooraf bestelde boeken op te halen. Je ontmoet de schrijver (en/of de illustrator) en ziet op welke plek het boek geschreven werd. Uiteraard wordt het boek speciaal voor jou gesigneerd.

Pim Lammers won in 2018 een Zilveren Griffel met het ontzettend leuke prentenboek Het Lammetje dat een varken is dat hij samen met Milja Praagman maakte. Ze maakten ook nog een vervolg: De boer en de dierenarts. Onlangs verscheen in de serie ‘Tijgerlezen’ Hoe beroof je een bank. Intussen werkt Pim aan zijn eerste poëziebundel. Vorig jaar, tijdens de Kindernacht van de Poëzie, las hij vast enkele gedichten voor en dat was zeer veel belovend!

Het werkt zo:

  1. geef je bestelling tijdig (liefst twee dagen voor de afspraak of eerder) aan ons door via e-mail of telefonisch;
  2. we sturen een betaalverzoek;
  3. je krijgt per e-mail een bevestiging en het adres waar Koos en Annette jou verwachten. Natuurlijk krijg je het Kinderboekenweekgeschenk cadeau bij je bestelling.

Klik hier om te zien welke boeken van Pim je kunt bestellen.

Je kunt maandag 26 oktober van 16.00 – 17.00 uur bij Pim terecht.

Check onze agenda om te zien bij welke schrijvers je nog meer langs kunt gaan deze maand.

Locatie
In de winkel

 
Zilveren Griffels en Penselen 2020

Deze boeken werden bekroond met een Zilveren Griffel en/of een Zilveren Penseel 2020. Als de Kinderboekenweek begint, horen we welk boek de Gouden Griffel en welk boek het Gouden Penseel krijgt.