De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Je boek ophalen bij schrijfster Annet Huizing (Lombok)

Datum: 15/10/2020
Tijd: 16:00 - 17:00

In Utrecht wonen veel kinderboekenmakers en deze maand kun je bij een aantal van hen langs om je vooraf bestelde boeken op te halen. Je ontmoet de schrijver (en/of de illustrator) en ziet op welke plek het boek geschreven werd. Uiteraard wordt het boek speciaal voor jou gesigneerd.

Annet Huizing woont en werkt aan het water in Lombok. Ze doet veel onderzoek voor haar boeken en daardoor kun je er niet alleen enorm van genieten, maar ook nog eens iets van leren; bijvoorbeeld hoe je zelf een boek schrijft! Annet won maar liefst twee keer een Zilveren Griffel, in 2015 voor Hoe ik per ongeluk een boek schreef en in 2018 voor De zweetvoetenman. Onlangs verscheen haar nieuwste boek Het Pungelhuis

Het werkt zo:

  1. geef je bestelling tijdig (liefst twee dagen voor de afspraak of eerder) aan ons door via e-mail of telefonisch;
  2. we sturen een betaalverzoek;
  3. je krijgt per e-mail een bevestiging en het adres waar Annet jou verwacht. Natuurlijk krijg je het Kinderboekenweekgeschenk cadeau bij je bestelling.

Klik hier om te zien welke boeken van Annet je kunt bestellen.

Je kunt op donderdag 15 oktober en donderdag 22 oktober bij Annet langskomen.
Check onze agenda om te zien bij welke schrijvers je nog meer langs kunt gaan deze maand.

Locatie
In de winkel

 
Zilveren Griffels en Penselen 2020

Deze boeken werden bekroond met een Zilveren Griffel en/of een Zilveren Penseel 2020. Als de Kinderboekenweek begint, horen we welk boek de Gouden Griffel en welk boek het Gouden Penseel krijgt.