Nieuwe collega gezocht

Datum: 07/11/2020 - 01/12/2020
Tijd: 00:00

We zijn op zoek naar een kinderboekenverslinder om per 1 februari ons team te versterken. In onze winkel ben je als medewerker een echte duizendpoot: leveringen verwerken, magazijn opruimen, schoonmaken, social media-berichten maken, voorraadbeheer, webwinkelbestellingen verwerken, activiteiten organiseren, scholen adviseren en bovenal: kinderen aan het mooiste, spannendste en fijnste boek helpen dat ze ooit gelezen hebben.

De vacature bedraagt 14 uur per week, in te zetten op vrijdag, 2 keer per 4 weken op zaterdag en 2 keer per 4 weken op zondag, contract en salaris volgens CAO Boekhandel.

Heb je zin, tijd en goede moed om in De Utrechtse Kinderboekwinkel te komen werken? Stuur dan uiterlijk 1 december je sollicitatie met CV naar info@kinderboekwinkelutrecht.nl De gesprekken met sollicitanten staan gepland op woensdagavond 9 en woensdagavond 16 december. Wil je nog wat meer informatie, bel dan met Dorothé, Maud of Mirjam via 030 2322057

Locatie
In de winkel

 
Thematitels Kinderboekenweek

Deze boeken zijn gekozen als Thematitel voor de Kinderboekenweek (oktober 2021). Het motto van de Kinderboekenweek is ‘Worden wat je wilt’. Boeken over beroepen staan centraal.
Scholen kunnen komende weken hun bestellingen voor lespakketten en thematitels plaatsen.