Schrijfinspiratie – Cursus voor volwassenen

Datum: 30/09/2023
Tijd: 14:30 - 16:30

Tijdens de maanden dat Nederland vanwege het corona-virus in lockdown zat, startte Enne Koens een online schrijfcafé met het thema ‘jeugsboeken schrijven’. Nu zet ze dit schrijfcafé voort, niet meer online, maar met een cursus bij ons in de winkel!

Schrijfinspiratie
Deze cursus is voor zowel beginners als gevorderden. We gaan vooral heel veel schrijven, heel veel lol maken met taal, genres uitproberen en onszelf verrassen. Alles komt voorbij: van technische opdrachten, via zintuiglijke oefeningen, naar het beschrijven van een herinnering. Je gaat los van verwachtingen over wat iets zou moeten worden op onderzoek naar wat er ontstaat op het papier. Je vindt nieuwe schrijfinspiratie en invalshoeken, en laat je verrassen door wat er ontstaat. Boven alles staat het schrijfplezier in deze schrijfcursus centraal. Elke keer anders, altijd resultaat.

Wanneer:
De zes maandelijkse bijeenkomsten van 14.30 – 16.30 uur zijn op de volgende zaterdagen:
30 september
4 november
25 november
16 december
20 januari (2024)
10 februari (2024) 

Prijs: 320 euro

Inschrijven voor deze cursus doe je bij Enne Koens: enne.koens@gmail.com 

Over Enne Koens:
Enne Koens schrijft theaterteksten en (prachtige) kinderboeken. Haar boeken vallen vaak in de prijzen, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast is ze een ervaren en inspirerende schrijfdocent.

Locatie
In de winkel

 
Griffels en Penselen

19 boeken werden bekroond met een Zilveren Griffel e/of een Zilveren Penseel. Aan het begin van de Kinderboekenweek krijgt één van deze boeken de Gouden Griffel en één krijgt het Gouden Penseel.