Talentenfeest in de Bibliotheek

Datum: 16/10/2021
Tijd: 16:00 - 20:00

Van talenwonder tot dingenzoeker, welk talent past bij jou? Kom naar het grote Talentenfeest in bieb Neude en probeer het uit. Wat dacht je van Dagoberts’ bankbiljetten tekenen? Of de beste ninja-technieken leren? Er zijn toffe workshops, die worden gegeven door bekende kinderboekenschrijvers en stoere workshopgevers. Zoals schrijver Tosca Menten (bekend van Dummie de Mummie) en sterrenexpert Govert Schilling of natuurdetective Jacco de Struiner.

Daarnaast is er nog veel meer te doen, zoals dansen in de silent disco, neerstrijken in restaurant Noda of stadscafé Meneer Potter en wij zijn er ook met een boekenstand!

Tijdens het feest kun je twee talentenworkshops volgen. Ouders/verzorgers mogen gratis mee de bieb in maar kunnen helaas niet deelnemen aan de workshops. Uiteraard kunnen zij wel meedansen in de silent disco, boeken ruilen en koffie drinken.

Informatie over het reserveren van een kaartje vind je op de website van de Bibliotheek.

Locatie
Centrale Bibliotheek

 
Zilveren Griffels en Penselen

Deze 17 boeken zijn bekroond met een Zilveren Griffel en/of een Zilveren Penseel. Als in oktober de Kinderboekenweek begint, horen we welke Griffel en welk Penseel GOUD wordt.