Winkelen op afspraak

03/03/2021 - 28/04/2021

Het is binnen de regels van de lockdown toegestaan te komen winkelen als je vooraf een afspraak hebt gemaakt.

De weken dat we verplicht gesloten waren, hebben we van diverse klanten gehoord, dat het lekker snuffelen in de boekenkasten behoorlijk gemist werd. Heel fijn dus dat dat weer kan!

Je bent heel erg welkom in de winkel tijdens onze reguliere openingstijden, maar alleen op afspraak!

Een afspraak om te komen winkelen maak je:

Natuurlijk houden we ons aan de Corona-regels:

  • we bewaren 1,5 meter afstand;
  • we dragen een mondkapje en verwachten dat ook van de klanten.

Vooraf een boek bestellen en dat in de winkel afhalen kan natuurlijk ook nog steeds:

  • In onze webwinkel; daar kun je de bestelling meteen via Ideal betalen, lekker makkelijk!
  • Per e-mail: info@kinderboekwinkelutrecht.nl , je betaalt bij het afhalen via de contactloze pin in de winkel.
  • Telefonisch: 030 2322057, je betaalt bij het afhalen via de contactloze pin in de winkel.

Afhalen kan tijdens onze reguliere openingstijden, maar alleen op afspraak!

Geef bij je bestelling aan welk tijdstip voor jou goed uitkomt. Wij nemen contact met je op, telefonisch of per mail, om te laten weten wanneer je bestelling klaarligt en om een afspraak te maken.

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat niet iedereen nu naar de stad kan of wil komen. We blijven met veel plezier pakjes bezorgen.

locatie: In de winkel

aanvang: 00:00

 

Bestelperiode Kinderboekcampagnes schooljaar 2021-2022

20/04/2021 - 03/06/2021

In de periode van 20 april t/m 3 juni kunnen scholen in het primair onderwijs hun bestelling plaatsen voor de materialen voor vier Kinderboekcampagnes voor het komend schooljaar:

6 oktober t/m 17 oktober 2021 – Kinderboekenweek – materialen worden begin september geleverd

1 t/m 30 november 2021 Nederland Leest Junior – materialen worden begin oktober geleverd

26 januari  t/m 5 februari 2022 – Nationale Voorleesdagen – materialen worden eind december / begin januari geleverd

9 februari t/m 17 april – Kinderjury 2022 – materialen worden eind januari geleverd

Alle lespakketten en materialen voor deze vier campagnes moeten vóór 3 juni besteld zijn. De thematitels en prentenboeken uit de Prentenboek TopTien kunnen ook later nog besteld worden.

Klik hier voor meer informatie

aanvang: 00:00

 

Geef een boek cadeau – De brief voor de koning voor slechts €3,50

23/04/2021 - 23/05/2021

De jaarlijkse actie ‘Geef een boek cadeau’ start dit jaar, door de perikelen rond het corona-virus, wat later dan afgelopen jaren, maar is niet minder leuk dan afgelopen jaren, want als actietitel is gekozen voor DE BRIEF VOOR DE KONING van Tonke Dragt.

Het idee van de actie Geef een boek cadeau is dat er jaarlijks één toptitel, een echte klassieker, voor een heel zacht prijsje wordt aangeboden, zodat boekbezit voor iedereen mogelijk wordt; want hoe fijn is het om naast de boeken die van de bibliotheek leent, of op school leest, ook een boek te hebben dat helemaal van jou is.  Een boek dat niet terug hoeft als het uit is, maar een plekje op je kamer (en dus in je leven) kan krijgen.

DE BRIEF VOOR DE KONING  is tijdelijk voor €3,50 te krijgen en die prijs maakt, dat een heleboel kinderen dit boek cadeau kunnen krijgen. Om te zorgen dat we echt heel veel kinderen bereiken, hebben we net als voorgaande jaren weer een doneeractie in de winkel. Klanten kunnen een (of meer) exempla(a)r(en) van het boek bij ons kopen en in de winkel als donatie achterlaten. Deze gedoneerde exemplaren komen dan via Taal doet meer terecht bij kinderen uit gezinnen waar geen budget voor boekbezit is.

aanvang: 00:00

 

Geef een prentenboek cadeau – Max en de maximonsters voor slechts €2,50

18/06/2021 - 18/07/2021

De jaarlijkse actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ start dit jaar, door de perikelen rond het corona-virus, wat later dan afgelopen jaren, maar is niet minder leuk dan afgelopen jaren, want als actietitel is gekozen voor MAX EN DE MAXIMONSTERS

Het idee van de actie Geef een prentenboek cadeau is dat er jaarlijks één toptitel, een echte klassieker, voor een heel zacht prijsje wordt aangeboden, zodat boekbezit voor iedereen mogelijk wordt; want hoe fijn is het om naast de boeken die van de bibliotheek leent, of op school leest, ook een boek te hebben dat helemaal van jou is.  Een boek dat niet terug hoeft als het uit is, maar een plekje op je kamer (en dus in je leven) kan krijgen en waar je in kunt blijven bladeren.

MAX EN DE MAXIMONSTERS  is tijdelijk voor €2,50 te krijgen en die prijs maakt, dat een heleboel kinderen dit boek cadeau kunnen krijgen. Om te zorgen dat we echt heel veel kinderen bereiken, hebben we net als voorgaande jaren weer een doneeractie in de winkel. Klanten kunnen een (of meer) exempla(a)r(en) van het boek bij ons kopen en in de winkel als donatie achterlaten. Deze gedoneerde exemplaren komen dan via Taal doet meer terecht bij kinderen uit gezinnen waar geen budget voor boekbezit is.

aanvang: 00:00