De toekomst voorspellen met Kelly van Kempen

13/06/2021

Kelly van Kempen, de schrijfster van Sterrensteen, komt op bezoek!

Het boek gaat over Elfie. Haar ouders hebben een spirituele praktijk. Ze kunnen de toekomst voorspellen en helpen mensen door handen te lezen. En wellicht kun je het nauwelijks geloven, maar Kelly kan dat ook én ze wil het jou leren in een workshop ‘toekomst voorspellen’!

Wat je deze middag kunt verwachten:
Kelly leest voor uit Sterrensteen;
je gaat met samen haar theeblaadjes lezen en daar de toekomst in ontdekken;
je leert hoe je  door de vorm van je hand te bestuderen erachter komt wat voor type je bent;
….en als er tijd is, maak je je eigen fortune-teller, zodat je zelf aan de slag kunt als voorspeller.

Ben je 8 jaar of ouder en lijkt dit je boeiend? Dan voorspellen wij dat je een fantastische middag met Kelly gaat beleven, als je je aanmeldt via info@kinderboekwinkelutrecht.nl

 

 

aanvang: 15:30

 

Geef een prentenboek cadeau – Max en de maximonsters voor slechts €2,50

18/06/2021 - 18/07/2021

De jaarlijkse actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ start dit jaar, door de perikelen rond het corona-virus, wat later dan afgelopen jaren, maar is niet minder leuk dan afgelopen jaren, want als actietitel is gekozen voor MAX EN DE MAXIMONSTERS

Het idee van de actie Geef een prentenboek cadeau is dat er jaarlijks één toptitel, een echte klassieker, voor een heel zacht prijsje wordt aangeboden, zodat boekbezit voor iedereen mogelijk wordt; want hoe fijn is het om naast de boeken die van de bibliotheek leent, of op school leest, ook een boek te hebben dat helemaal van jou is.  Een boek dat niet terug hoeft als het uit is, maar een plekje op je kamer (en dus in je leven) kan krijgen en waar je in kunt blijven bladeren.

MAX EN DE MAXIMONSTERS  is tijdelijk voor €2,50 te krijgen en die prijs maakt, dat een heleboel kinderen dit boek cadeau kunnen krijgen. Om te zorgen dat we echt heel veel kinderen bereiken, hebben we net als voorgaande jaren weer een doneeractie in de winkel. Klanten kunnen een (of meer) exempla(a)r(en) van het boek bij ons kopen en in de winkel als donatie achterlaten. Deze gedoneerde exemplaren komen dan via Taal doet meer terecht bij kinderen uit gezinnen waar geen budget voor boekbezit is.

aanvang: 00:00

 

Bob Popcorn-feest met Maranke Rinck! VOLGEBOEKT

27/06/2021

De boeken over Bob Popcorn zijn ontzettend populair. Het eerste deel, Bob Popcorn, kreeg de Kinderboekwinkelprijs 2020 en ook het tweede deel, Bob Popcorn – De popcornspion viel in goede aarde bij de fans. Geweldig leuk nieuws dus dat Maranke Rinck, de schrijfster van de boeken over Bob Popcorn op bezoek komt!

Ze neemt mee: een popcornmachine en Martijn van der Linden (die tekent Bob Popcorn). En ze heeft beloofd deze middag alvast iets te vertellen over het derde deel van Bob Popcorn, dat in september zal verschijnen… Dat belooft dus een vrij geweldig popcornfeestje te worden!

Voor kinderen van 5 tot 9 jaar, graag vooraf aanmelden via info@kinderboekwinkelutrecht.nl
We feesten in twee shifts, de eerste begint om 14.30 uur, de tweede om 15.00 uur.
 Beide shifts  zijn volgeboekt!

locatie: In de winkel

aanvang: 14:30

 

Kinderboekenweek 2021

06/10/2021 - 17/10/2021

De leukste week van het jaar en de enige week die elf dagen duurt: DE KINDERBOEKENWEEK!

Het thema van de Kinderboekenweek is Worden wat je wilt. CPNB geeft met dit thema boeken over beroepen extra aandacht.

Bette Westera, die afgelopen jaar de Gouden Griffel won met Uit elkaar, schreef het Kinderboekenweekgeschenk. Tiril en de toverdrank, heet het boek dat je van ons cadeau krijgt wanneer je voor minstens €12,50 aan kinderboeken koopt.

Mark Janssen, winnaar van de Kinderboekwinkelprijs 2019, maakte het prentenboek voor de Kinderboekenweek, dat voor €7,25 te koop is.

aanvang: 00:00