Bestelperiode Kinderboekcampagnes schooljaar 2024 – 2025

Datum: 17/04/2024 - 24/05/2024
Tijd: Gehele dag

In de periode van 17 april t/m 24 mei kunnen scholen in het primair onderwijs hun bestelling plaatsen voor de materialen voor vier Kinderboekcampagnes voor het komend schooljaar:

2 oktober t/m 13 oktober 2024 – Kinderboekenweek – materialen worden half september geleverd

1 t/m 30 november 2024 – Heel Nederland Leest Junior – materialen worden begin oktober geleverd

22 januari t/m 1 februari 2025 – Nationale Voorleesdagen – materialen worden half december geleverd

10 februari t/m 22 mei Kinderjury 2025 – materialen worden halverwege januari geleverd

Alle lespakketten en materialen voor deze vier campagnes moeten vóór 24 mei besteld zijn. De thematitels en prentenboeken uit de Prentenboek TopTien kunnen ook later nog besteld worden.

Bestellen kan op verschillende manieren:

  • via de onderwijspagina van CPNB (dit kan vanaf 17 april). Je kiest daar dan De Utrechtse Kinderboekwinkel als boekhandel om aan gekoppeld te worden;
  • via onze website, we werken op de website met vooruitbetaling. Mocht het handiger zijn om bij levering de factuur te krijgen, vermeld dit dan bij de notities;
  • door de bestellijst in te vullen en te mailen naar info@kinderboekwinkelutrecht.nl. Wellicht vind je het handiger de bestellijst als word-document te ontvangen, laat dat dan even weten via de e-mail.

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.