De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Anna Woltz vertelt over haar nieuwe boek

Datum: 17/12/2023
Tijd: 15:30 - 16:30

In de Kinderboekenweek stond een bezoek Anna Woltz gepland. Helaas werd ze ziek en kon het daardoor niet doorgaan. Helemaal leuk en fijn dat ze nu alsnog komt!

Eind september verscheen haar boek De spin en de sleutel (11+) .

Anna vertelt in deze bijeenkomst over het boek. Je hoort van haar hoe ze op het idee voor dit boek is gekomen, hoe lang ze er aan werkte, hoe ze onderzoek deed. Als echte fan van Anna wil je daar natuurlijk bij zijn. En ook voor jonge schrijvers-in-de-dop is het een aanrader om naar Anna te komen luisteren.

Al sinds haar twaalfde schrijft Anna boeken. Ze begon met elke zomervakantie een boek. Toen ze eenentwintig was, lag er voor het eerst een boek van haar in de boekwinkel. Inmiddels schrijft ze het hele jaar door. Met haar boeken won ze veel prijzen, zowel in Nederland als in het buitenland. De boeken van Anna zijn namelijk in heel veel talen vertaald. De spin en de sleutel is haar zevenentwintigste boek.

Om bij deze bijeenkomst voor fans vanaf 10 jaar te zijn, moet je je even aanmelden: info@kinderboekwinkelutrecht.nl

De foto van Anna boven dit bericht is gemaakt door Carli Hermes.

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.