De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Anna Woltz vertelt over haar nieuwe boek

Datum: 04/10/2023
Tijd: 15:30 - 16:00

We openen de Kinderboekenweek op spetterende wijze: Anna Woltz komt op bezoek!

Dezer dagen verschijnt haar nieuwe boek (11+):  De spin en de sleutel.
Anna vertelt in deze bijeenkomst over het boek. Je hoort van haar hoe ze op het idee voor dit boek is gekomen, hoe lang ze er aan werkte, hoe ze onderzoek deed. Als echte fan van Anna wil je daar natuurlijk bij zijn. En ook voor jonge schrijvers-in-de-dop is het een echte aanrader om naar Anna te komen luisteren.

Al sinds haar twaalfde schrijft Anna boeken. Ze begon met elke zomervakantie een boek. Toen ze eenentwintig was, lag er voor het eerst een boek van haar in de boekwinkel. Inmiddels schrijft ze het hele jaar door. Met haar boeken won ze veel prijzen, zowel in Nederland als in het buitenland. De boeken van Anna zijn namelijk in heel veel talen vertaald. De spin en de sleutel is haar zevenentwintigste boek.

Om bij deze bijeenkomst voor fans vanaf 10 jaar te zijn, moet je je even aanmelden: info@kinderboekwinkelutrecht.nl

Nog geen 10 jaar, maar wel al een grote Anna-Woltz-fan? vanaf 16.00 uur kun je langskomen in de winkel en een handtekening laten zetten in je favoriete Anna-Woltz-boek!

De foto van Anna boven dit bericht is gemaakt door Carli Hermes.

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.