De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Boekpresentatie Nadia’s dag

Datum: 13/04/2024
Tijd: 14:00 - 15:00

In december 2022 presenteerde Henrieke Herber haar debuut Nadia’s nacht in onze winkel tijdens een feestelijke bijeenkomst, met live muziek. Nu komt ze het vervolg, Nadia’s dag, presenteren. Ook deze keer neemt ze haar accordeon mee, dus het belooft weer (minstens) zo’n feestje te worden als bij het eerste boek!

Nadia is vijf jaar. Samen met haar beste vriend Joris gaat Nadia naar groep 2. Dat is best spannend. In groep 1 had ze juf Iris, die knort als een varkentje als ze lacht. Maar nu krijgt ze les van juf Cora. Hoe zou zij lachen? Nadia maakt nog meer nieuwe dingen mee. Op school eet ze drakenfrietjes en kweekt ze een reuzenpompoen. Opa Adriaan vertelt over hond Biru, meneer Van Dam blijkt een trucjeskoning te zijn, en wie is toch die brulbuurman? Wanneer ze met de klas naar de dierentuin gaat, knijpt Nadia haar ogen dicht en krijgt ze een bijzonder idee.

Wil je er deze middag zijn? Stuur dan een mailtje naar Henrieke om je aan te melden: haherber@live.nl

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.