De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Dappere-ridster-feest met Janneke Schotveld en Milja Praagman

Datum: 22/05/2022
Tijd: 15:00 - 16:00

Wie kent haar niet: de dappere ridster die af en toe stevig op de grond tuft en vaak op haar fiets springt om iemand te redden? Janneke Schotveld en Milja Praagman maakten opnieuw een boek vol met avonturen over deze heldin. Meer avonturen van de dappere ridster, heet het nieuwe boek. Om dit te vieren komen Janneke en Milja naar onze winkel voor een heus dappere-ridster-feest. Milja gaat tekenen, Janneke leest voor en wie weet wordt er hier of daar ook  nog wel een kind tot ridster geslagen deze middag….

Wil je erbij zijn? – Ja natuurlijk wil je dat! – Meld je dan via e-mail: info@kinderboekwinkelutrecht.nl 

Vroeger wilde Janneke Schotveld dierenarts worden. Toen ze ontdekte dat je dan ook in dieren moet snijden, was het gauw afgelopen. Omdat ze kinderen ook best leuk vindt, besloot ze juf te worden. Natuurlijk zocht ze eerst goed uit of ze dan niet in die kinderen hoefde te snijden. Terwijl ze juf was, begon ze met het schrijven van verhalen. Dat ging zó goed, dat het haar ook steeds meer tijd ging kosten. Ze moest opnieuw kiezen: juf blijven of schrijfster worden. Gelukkig voor ons koos ze het laatste, want wij zijn dol op de boeken over Superjuffie, Botje en de dappere ridster!

 
Utrechtse schrijvers

Het boek DE SPOKEN VAN HET STADHUIS staat vol met verhalen van Utrechtse auteurs. In onze winkel verkopen we graag de boeken van deze Utrechtse kanjers.