De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

De Nationale Voorleesdagen

Datum: 25/01/2023 - 04/02/2023
Tijd: 00:00

Van 25 januari t/m 4 februari vieren we de Nationale Voorleesdagen. Het CPNB koos tien boeken die samen de Prentenboek TopTien vormen. Maximiliaan Modderman geeft een feestje is gekozen als prentenboek van het jaar. De Voorleesdagen worden op 25 januari ‘s ochtends  geopend in de Bibliotheek aan de Neude met een Voorleesontbijt waar niemand minder dan Douwe Bob komt voorlezen.

Van het Prentenboek van het Jaar zijn verschillende edities te koop: een reguliere editie, een editie met een vingerpopje en (uitsluitend in de winkel) een mini-editie.

…en, na bijna drie jaar pikken wij onze traditie van de wekelijkse voorleesochtend weer op! Geen mooier moment om dat te doen dan tijdens de Nationale Voorleesdagen. Vanaf deze week kun je dus weer elke zaterdag om 10.00 uur aanschuiven.

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.