De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Iven Cudogham en Anansi de spin

Datum: 16/10/2022
Tijd: 15:00 - 16:00

Toen Maud Iven Cudogham tijdens Het Mooie Kinderboekenfestival had zien optreden, wist ze meteen: die moet ook in onze winkel komen. Super fijn dus dat Iven dat ook echt wil!  Iven komt vertellen over de spin Aansi. Anansi is niet heel groot en ook niet supersterk, maar wel heel slim….

Voor kinderen vanaf 4 jaar. Ben je erbij? Stuur dan even een e-mail om je aan te melden: info@kinderboekwinkelutrecht.nl 

Over Iven Cudogham:

Iven Cudogham was 3 jaar toen hij  vanuit Suriname naar Nederland kwam. Eerst woonde hij in het oer Hollandse Alkmaar en later heeft hij  in Amsterdam en Zaandam gewoond. Nu woont nu sinds 3 jaar in hartje Amsterdam.

Iven is een  fanatieke voetballer. Zijn droom was profvoetballer worden, maar dat bleef bij een droom. Iven werkt als presentator voor AT5 en, niet onbelangrijk: hij schrijft erg leuke kinderboeken! Zijn boek Anansi de spin – sterker dan een olifant is gekozen als thematitel voor deze Kinderboekenweek.

(nog een leuk weetje: Iven is met zijn hele gezin te zien in het tv-programma Een huis vol)

 

Locatie
In de winkel

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.