De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Jacques Vriens komt op bezoek!

Datum: 11/06/2024
Tijd: 14:30 - 15:30

Eind mei verschijnt het nieuwe boek van Jacques Vriens: Kermiskind.
Om dat te vieren reist hij vanuit Limburg helemaal naar Utrecht! Aan het begin van de middag komen de kinderen van groep 8 van de Pijlstaart naar Jacques luisteren. Daarna is er thee (met wat lekkers – want zulk belangrijk bezoek krijgen we niet elke dag) en is iedereen welkom om Jacques te ontmoeten en een boek te laten signeren.

Nu kan het natuurlijk zijn, dat je deze middag niet in de gelegenheid bent om langs te komen, maar wel heel graag een gesigneerd exemplaar van Kermiskind wilt hebben. Laat ons dat dan vooral weten! Je kunt een e-mail sturen, bellen of in de winkel doorgeven hoeveel exemplaren je wilt en voor wie het boek gesigneerd wilt hebben. Als je dat voor 11 juni doet, gaan wij ervoor zorgen dat Jacques ook voor jou een boek signeert.

De foto van Jacques Vriens is gemaakt door Wilco van Dijen

Locatie
In de winkel

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.