De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Knutselen voor de etalage

Datum: 02/10/2022
Tijd: 15:30 - 16:30

Elk jaar vieren we begin oktober de Kinderboekenweek. Een groter feest is er voor ons haast niet denkbaar. Omdat de Kinderboekenweek ontzettend leuk en belangrijk voor ons is, willen we dat juist die week onze etalage er tiptop uitziet. Dit jaar krijgen we daar de hulp van Margot Westermann bij. Daar zijn we hartstikke blij mee. Margot is de illustrator van onder meer De zweetvoetenman en Een kleine groene puddingplaneet.

Voor onze etalage voor de Kinderboekenweek gaat Margot aan de slag met het boek Briljante planten. Maar… Margot heeft laten weten dat ze het niet alleen kan. Daarom zoeken we mensen (vanaf 6 jaar) die Margot willen komen helpen. Dus, heb je creatieve handen, groene vingers en goede moed, dan ben je heel welkom! Met verf, papier en veel creativiteit ga je met Margot aan de slag voor een Gi-Ga-Groene Kinderboekenweeketalage!

Heel fijn als je wilt helpen! Laat even weten of je zin en tijd hebt, door je aan te melden via e-mail: info@kinderboekwinkelutrecht.nl.

Locatie
In de winkel

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.