De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Lanceringsfeestje lijfklets

Datum: 13/09/2023
Tijd: 15:30 - 16:30

Kom kennismaken met de makers van Lijfklets, het nieuwste boek uit de kletsserie van Gezinnig.

Lijfklets is geschreven door specialist seksuele opvoeding Belle Barbé en onderwijskundige Michal Janssen. Het is een bijzonder invulboek over belangrijke onderwerpen in de seksuele opvoeding. Van je lijf leren kennen tot verliefdheid en van grenzen aangeven tot rolpatronen. Geschikt voor kinderen van 6-9 jaar.

 Tijdens het lanceringsfeestje vertelt oprichter van Gezinnig Rianne van Essen over het ontstaan van de kletsserie. Belle Barbé geeft een korte presentatie over het belang van op tijd beginnen met de seksuele opvoeding. Kom langs, blader door het nieuwe boek, stel al je vragen en neem vooral je kind(eren) mee. Voor hen liggen leuke opdrachten en kleurplaten klaar.

Wil je erbij zijn? Dan graag even aanmelden via een e-mail naar info@gezinnig.nl o.v.v. ‘lanceringsfeestje Lijfklets’ en laat weten met hoeveel volwassenen en kinderen je komt.

Locatie
In de winkel

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.