De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Presentatie nieuwe boek van Enne Koens

Datum: 16/06/2024
Tijd: 14:00 - 15:00

Enne Koens presenteert haar nieuwe boek Vandaag komen we niet meer thuis. Je bent van harte welkom dit mee te maken om 14:00 uur in de Centrale Hal van de Bibliotheek op de Neude (Utrecht).

Enne zal voorlezen, Theatergroep Ausdauer en zangeres/actrice Lottie Hellingman zullen een paar liedjes ten gehore brengen uit de podcast ‘Ruimtereizigers’ die Enne vorig jaar met hen maakte. En tot slot kun je natuurlijk een gesigneerd exemplaar bemachtigen.

Vandaag komen we niet meer thuis gaat over de tienjarige Mirza. Als hij op een middag uit school komt, staat zijn vader hem bij het hek op te wachten. Normaal loopt Mirza na school altijd zelf naar huis. Zijn vader repareert auto’s en heeft een garage in de stad. Als Mirza hun volgepakte auto ziet, beseft hij dat er meer aan de hand is.

‘Als je één keer kunt vluchten, kun je het ook een tweede keer,’ zegt papa.
‘Zijn we gevlucht?’
‘Ja, Mirza.’

Enne schreef een indrukwekkende jeugdroman over een jongen die in een onbekend land een nieuw begin moet maken. Met prachtige illustraties van Maartje Kuiper.

Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Stuur een mailtje naar: promotie@lsamsterdam.nl o.v.v. ‘boekpresentatie Enne Koens.

 

Locatie
Centrale Bibliotheek

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.