De Utrechtse Kinderboekwinkel
 

Thee, dadels en verhalen met Petra van Helden

Datum: 09/03/2024
Tijd: 15:30 - 16:30

Het is bijna ramadan. Mensen die daaraan meedoen, vasten 30 dagen lang van zonsopgang tot zonsondergang. Ze eten en drinken overdag helemaal niets. De ramadan is een belangrijke tijd voor moslims. Wil je er meer over weten? Petra van Helden schreef een boek over de profeet Mohammed, dat onlangs verscheen en eerder al een boek met verhalen uit de Koran

Deze zaterdag komt Petra vertellen over haar boek, over Mohammed en over de islam. En ze zet je ook nog aan het werk met een leuke, creatieve activiteit.

Ga je mee op reis in de wereld van de islam? Dan graag even een mailtje naar info@kinderboekwinkelutrecht.nl. We zorgen dan dat er een lekker kopje thee met een dadel voor je klaar staat. Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

 
Utrechtse makers

In de Utrechtse Kinderboekwinkel zijn we trots op – en blij met alle mooie kinderboeken die in onze eigen stad gemaakt worden!
Veel toonaangevende kinderboekenmakers wonen in Utrecht; logisch ook, als je bedenkt dat Utrecht Unesco City of Literature is.